Εταιρεία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

Εταιρεία

Ίδρυση
Η ίδρυση της εταιρείας έγινε το 1973 με την επωνυμία “LABO O.E.” Αντικείμενό της ήταν η κατασκευή Δραπάνων & Δραπανοκολαουζιερών σχεδιασμένων να αντέχουν στον χρόνο και την συνεχή χρήση με σταθερά μεγάλη απόδοση.

Το 1985, έχοντας ήδη την υποστήριξη εκατοντάδων ευχαριστημένων βιοτεχνών, έγινε το πρώτο βήμα στην πληρέστερη κάλυψη των αναγκών τους με εισαγωγές επώνυμων ευρωπαϊκών βιομηχανικών ειδών, κοπτικών ειδών και εργαλείων.

Στην σημερινή της μορφή, η LABO Ε.Π.Ε. βρίσκεται από το 1988, συνεχίζοντας να παράγει και να εξελίσσει με την ίδια επιμονή, συνέπεια και αγάπη μηχανήματα έτοιμα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των βιοτεχνών και μηχανουργών, συμπληρώνοντας και επεκτείνοντας παράλληλα την γκάμα των εισαγόμενων προϊόντων με νέες ποιότητες & είδη, πάντα με σημείο αναφοράς την ποιότητα και την οικονομία στο παραγόμενο προϊόν του πελάτη.

Φιλοσοφία – Πολιτική
Από το 1973 μέχρι σήμερα, η LABO Ε.Π.Ε., έχει καθιερώσει το όνομά της στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά (μέσω εξαγωγών) και είναι συνώνυμη της κορυφαίας ποιότητας.

Στον τομέα της κατασκευής δραπάνων & δραπανοκολαουζιερών κινείται κόντρα στις τάσεις των καιρών για “φθηνές” και “ευκαιριακές” λύσεις ασιατικής και ψευτοευρωπαϊκής καταγωγής, με δύναμη, επιμονή και συνέπεια, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη αναγνώριση των πελατών. Υποκινουμένη μάλιστα από τις εκατοντάδες μηχανουργείων, βιοτεχνιών και βιομηχανιών που ήδη επέλεξαν μηχανήματα LABO για την παραγωγή τους, συνεχίζει επενδύοντας στην κατασκευή μηχανημάτων με αυξημένη απόδοση, ακρίβεια, ποιότητα και αξιοπιστία με σκοπό την πολύχρονη, απροβλημάτιστη, και αδιάλειπτη χρήση σε συνθήκες συνεχούς λειτουργίας σε γραμμές παραγωγής.

Η απόδοση αποτελεί σημείο αναφοράς και για τα προϊόντα αντιπροσώπευσης και εισαγωγής της LABO Ε.Π.Ε.. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που έχουν όχι την χαμηλότερη τιμή αγοράς, αλλά την καλύτερη σχέση αγοράς-απόδοσης.

Κατασκευή Δραπανοκολαουζιερών
Εισαγωγή Κοπτικών Εργαλείων
Καλιμπράρισμα
Πιστοποίηση Δυναμόκλειδων
Πιστοποίηση Δυναμόκλειδων
Κατασκευή Δραπάνων
Εισαγωγή Βιομηχανικών Ειδών
Εισαγωγή Εργαλείων Χειρός
Καλιμπράρισμα
Επισκευή
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

οι χαρούμενοι πελάτες μας

Πολύ μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα. Το προτίμησα γιατί είναι επίσημος αντιπρόσωπος των κατσαβιδιών Wiha.

Spyros B

Εξυπηρετικότατοι και ευγενέστατοι!!
Μεγάλη γκάμα εργαλείων αλλά και ποιοτικών εργαλείων! Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!

Stauros K

Τέλεια εξυπηρέτηση, φιλικό περιβάλλον, ποιοτικά προϊόντα.

Chronis D

Υπέροχη εξυπηρέτηση. Πολύ καλές τιμές. Εργαλεία όλων των ειδών.

Nikolaos T

Print Friendly, PDF & Email

Στον τομέα της κατασκευής δραπάνων & δραπανοκολαουζιερών κινείται κόντρα στις τάσεις των καιρών για “φθηνές” και “ευκαιριακές” λύσεις.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Στείλτε μας μήνυμα

phone
210 576 2616