Επισκευή Μηχανημάτων LABO

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Τα μηχανήματα LABO (Δράπανα και Κολαουζιέρες LABO) κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και 5 σχεδόν δεκαετίες. Στην διάρκεια όλων αυτών των ετών, είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιου είδους συντήρηση, επισκευή ή ακόμα και αναβάθμιση.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε με την λειτουργία είτε για τα δράπανα είτε για τις κολαουζιέρας σας, είμαστε εδώ για να δώσουμε την λύση με αξιόπιστο τρόπο.

Τα δράπανα και οι κολαουζιέρες LABO, συνοδεύονται από ένα εγχειρίδιο χρήσης που δίνει γενικές οδηγίες και συστάσεις για την λειτουργία και την συντήρησή τους. Εφόσον ακολουθήσετε αυτές, είναι σχεδόν απίθανο να χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να μας στείλετε το μηχάνημα και κατόπιν συννεννόησης να προχωρήσουμε στην επισκευή του. Εάν επιθυμείτε, μπορούμε ακόμα και να σας στείλουμε τα αναγκαία ανταλλακτικά προκειμένου να επισκευάσετε εσείς τα δράπανα και τις κολαουζιέρες που παρουσιάζουν το πρόβλημα, ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που συστήνουμε.

Επίσης, είναι δυνατόν να γίνουν και αναβαθμίσεις στα μηχανήματα, όπως προσθήκη λειτουργίας κολαουζιέρας σε δράπανο, εγκατάσταση inverter σε απλή κολαουζιέρα ή ακόμα και απλή προσθήκη καλωδίωσης για αντλία σαπουνελαίου.

Πέραν της ενημέρωσης από το εγχειρίδιο που συνοδεύει τα δράπανα και τις κολαουζιέρες LABO, μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα 210.5762616 & 210.5762617 προκειμένου να σας καλύψουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την λειτουργία και τη συντήρηση τους.

Print Friendly, PDF & Email

Στον τομέα της κατασκευής δραπάνων & δραπανοκολαουζιερών κινείται κόντρα στις τάσεις των καιρών για “φθηνές” και “ευκαιριακές” λύσεις.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Στείλτε μας μήνυμα

phone
210 576 2616