Δυναμόκλειδα Ελεγχος – Καλιμπράρισμα – Βαθμονόμηση

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Στην LABO παρέχουμε υπηρεσίες (Έλεγχο, Προρύθμιση, Καλιμπράρισμα και Επισκευή για τα δυναμόκλειδα) που θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την αξιοπιστία και την ακρίβεια που παρέχει η ποιότητα των δυναμόκλειδων GEDORE. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης και αμέτρητες συσφίξεις, τα δυναμόκλειδα μπορούν να διατηρήσουν ή ακόμα και να ανακτήσουν την αποτελεσματικότητά τους και να παραμείνουν τόσο αξιόπιστα και ακριβή, όσο ήταν την πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκαν. Οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται με πιστοποίηση για το δυναμόκλειδο σας.


Παρατείνετε τη ζωή για τα δυναμόκλειδα σας με τον πλέον αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο, και ταυτόχρονα, την σιγουριά και την ασφάλεια που σας προσφέρει.

Ζητήστε μας:

• Απλό Έλεγχο για τα δυναμόκλειδα …
Έλεγχος του δυναμόκλειδου σε ελεγκτήρα ροπής και καταγραφή των πραγματικών τιμών μέτρησης καθώς και της απόκλισης αυτών από τις ονομαστικές, χωρίς καμμία περαιτέρω ενέργεια και παρέμβαση.

• Προρύθμιση για τα δυναμόκλειδα
Με την προρύθμιση είναι δυνατόν να “κλειδώσουμε” το δυναμόκλειδό σας σε συγκεκριμένη τιμή ροπής, ώστε να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν, χωρίς καμμία δυνατότητα διαφορετικής ρύθμισης από τον χρήστη. (Συνηθίζεται σε γραμμές παραγωγής και γραμμές συναρμολόγησης). Επίσης, σε εφαρμογές που η σύσφιξη απαιτεί ειδικό εξάρτημα ή ιδιοκατασκευή (π.χ. εξάρτημα με άκρο γαντζόκλειδου ή πειρόκλειδου), είναι δυνατόν να ρυθμίσουμε το δυναμόκλειδο για χρήση με το συγκεκριμένο εξάρτημα.

• Καλιμπράρισμα για τα δυναμόκλειδα με Πιστοποίηση…
Στο καλιμπράρισμα γίνεται επαναφορά των πραγματικών τιμών του δυναμόκλειδου εντός των ορίων ανοχών που ορίζει το διεθνές πρότυπο. Με το καλιμπράρισμα το κλειδί ουσιαστικά ελέγχεται σε όλα τα σημεία που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση ή την ακρίβειά του, καθιστώντας το μετά το πέρας του καλιμπραρίσματος, ένα καινούριο κλειδί, ακριβές, αξιόπιστο και ασφαλές για χρήση σε απαιτητικές εφαρμογές. Καινούριο κλειδί, στην τιμή ενός καλιμπραρίσματος!

• Επισκευή για τα Δυναμόκλειδα με Πιστοποίηση…
Για περιπτώσεις που το δυναμόκλειδο έχει πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται μόνο με ρύθμιση ή βαθμονόμηση, αλλά έχει υποστεί μηχανική ζημιά και χρειάζεται αντικατάσταση εξαρτημάτων, σπασμένων ή οριακά φθαρμένων τότε απαιτείται επισκευή. Φυσικά, ακολουθεί καλιμπράρισμα που αποδίδει ένα κλειδί 100% αποτελεσματικό και ασφαλές, σαν καινούριο.

Print Friendly, PDF & Email

Στον τομέα της κατασκευής δραπάνων & δραπανοκολαουζιερών κινείται κόντρα στις τάσεις των καιρών για “φθηνές” και “ευκαιριακές” λύσεις.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

Στείλτε μας μήνυμα

phone
210 576 2616